Какво е WordPress

WordPress е най-разпространената платформа за изграждане на сайтове. Над 71 милиона сайта в света са изградени с WordPress. Ако се съмнявате, че с помоща на WordPress вижте кои известни сайтове са изградени с негова помощ-новинарски, на звезди от шоу бизнеса, известни компании.

Новинарски сайтове

los Angeles Times

The New York Times Company

Forbes

Популярни онлайн списания 

VogueUK

Известни марки

GeneralMotors

MercedesBenz

Xerox

Знаменитости

Sylvester Stallone

Tom Jones

Katy Perry

Списъка е много дълъг. Невъзможно е да се изброят всички известни компании и знаменитости, използващи тази платформа.

Предимства на WordPress

  •  Голямото му разпространение, гарантира лесно намиране на професионална помощ при нужда.
  •  WordPress е мощен и лесен за използване. Има разработени хиляди безплатни разширения за добавяне на допълнителни функционалности.
  •  Има богат избор от хиляди безплатни и платени теми. Независимо от това дали ще използвате безплатна или платена тема сайтът ви ще има професионален дизайн съобразен с особеностите на вашият бранд.
  •  С помощта на WordPress може да се изгради динамичен и успешен уеб сайт, да напълните сайта си с уникално съдържание, което ще ви помогне за по-добрата оптимизация на сайта. WordPress платформата е най-подходяща за оптимизация за Google и по-големите търсачки. Сайтовете изградени с WordPress са с мета заглавия и описания, генериране на sitemap.xml – карта на сайта, улесняваща работата на търсачките.
  •  Редовни подобрения и обновления.Професионалистите от екипа WordPress правят безплатни и платени подобрения и обновления за сигурността и бързината на сайтовете.

Вашият коментар

BulgarianEnglishFrenchGermanItalianSwedish